måndag 5 januari 2009

Saker jag skulle kunna skärpa mig med...

Jag vet inte hur mycket min omgivning störs av det, men jag har kommit på massa saker som jag skulle störa mig på, om det var jag som levde med mig.. Eller alltså.. vad invecklat det DÄR blev.

  • Hårsnoddar - överallt ligger dom, högt som lågt över hela lägenheten.
  • Kaffe -Jag dricker aldrig eller sällan ur kaffet, även om jag ska ta mera. Varför vet jag inte, jag försöker verkligen, men det är svårt. Det är alltid någon centimeter kvar i muggen. (Som jag alltså sedan häller ut om jag ämnar att ta mer kaffe. Helt stört.)
  • Bröd - Samma syndrom som kaffet: Jag lämnar alltid sista biten, ungefär en tugga, oavsett om jag tar en macka till efteråt. Samma med sån där fräänch hot dog, sista biten är som omöjlig att få i mig.
  • Sitta som folk - Jag kan verkligen inte sitta normalt, rak i ryggen med fötterna på golvet. Var och hur jag än sitter, så far benen upp på ett eller annat sätt. För att det är bekvämt helt enkelt.
  • Komma för tidigt - Att vara i tid är ju i grunden en bra egenskap. Men jag är alltid för tidig. Så till den milda grad att när jag är 10 minuter innan avtalad tid, känns det som att jag är sen.

Vartefter jag gör min lista, inser jag att det är ju allt det där som gör att det är jag som är jag, så det vore nog bra dumt att ändra på det. Jag menar, det är ju främst jag som ska leva med mig, min omgivning har ju möjligheten att välja.

3 kommentarer:

jennie sa...

Om inte du skulle göra alla dom där sakerna så skulle det inte vara DU.Så fortsätt som du är!!!!!!
Kramiz

Jenny Forell sa...

Du har de bästa egenskaperna...
Du kommer i god tid så du hinner slänga upp dina ben på bordet, lämnar vatten (smaksatt) & bröd till bättre behövande & ja hårsnoddar...ja det skulle vara det då!!! :-)

Karin sa...

Haha, jo.. det kanske kan ligga nåt i det.. Tack!