måndag 16 februari 2009

Detox

Jag är inne i en period av ofrivillig tuff detox.
Det började i lördags klockan 06:34, enligt uppgift; Internetanslutningen pajade, och gick då över från Turbo 3G till nåt annat härke. GPRS står det att det heter, jag har ingen aning om vad det innebär, men jag vet att det är slöare än en sköldpadda i uppförsbacke och motvind.

Gick in på hemsidan och klickade mig fram till driftstörningar och sånt, och jodå, mycket riktigt så är hela området här en enda stor störning. Visst, sånt kan hända, och jag överlåter det till de som kan, eftersom mina tekniska kunskaper inte sträcker sig mycket längre än att sätta på datorn eller tjuvkoppla en 240.
Men det är ändå här min störning kommer in:
I kolumnen bredvid kan man läsa "problemet väntas åtgärdas" följt av ett klockslag. Det började med 10:00 på lördagen. Sedan 12:00. Sedan 14:00. Så har det hållt på sedan dess, med 2 timmars intervall, alltså närmare 2½ dygn!

Snälla, sluta ge mig hopp varannan timme, skriv som det är istället:

"Vi har ingen aning om vad det är som är fel, eller när det förväntas åtgärdas. All vår kompetenta personal har dragit på skidsemester över sportlovet och kvar är ett gäng underbetalda puckon som fortfarande bor hemma hos mamma och inte kunde bry sig mindre om din internetanslutning."

1 kommentar:

Helen sa...

Du har fått en Award hos mig.