onsdag 25 februari 2009

Målet är nått, får jag blåbärssoppa nu?

Jag är framme nu, jag har lyckats, jag är vuxen på riktigt tror jag. Om inte annat är jag en bra bit på väg. På söndag är jag fast anställd för första gången i mitt 28-åriga liv. Kanske är det också första gången jag verkligen känner att jag vet vad jag vill göra en stund framöver.
Känns sjukt skönt att ha den biten klar, att slippa tänka en månad i taget, att behålla mitt fack, mitt skåp, min nyckel, mina boende.. Ska vara kvar på demensvåningen, och hoppas på att få stanna där.

Helt plötsligt blev jag alldeles tom, har inget att säga... Inte för att jag inte är glad över det, för tro mig, det är jag!
Med 40 år kvar till pension hoppas jag dock att jag hinner hoppa in på fler banor innan arbetslivet är slut, för det är en av mina fasor:
Att bli bekväm, insnöad och livrädd att prova något annat när jag väl har hamnat på ett ställe. Så snälla, slå mig med något hårt om jag plötsligt blir en slentrianmänniska, för det vill jag inte vara!!

Åh, jag fick ett infall på vägen till jobbet idag:
Jag ska tömma kroppen på äckligheter, rensa systemet helt enkelt. Helst skulle jag vilja göra det över en helg, eftersom jag inte har en aning om vad min kropp skulle tycka om det. Det finns ju en hel del gifter i den, så det kanske blir en plågsam process.

Måste dock börja med att förbereda mig mentalt.

Börjar.... ....... NU.

1 kommentar:

puman sa...

Så gött tjejen! Grattis! O du...jag lovar att du ska få veta att du lever om du den dagen blir slentrian-karin;)
Rensa på nu....go go go!!

Pöss