onsdag 15 april 2009

Hämtar posten.

Mamma har dragit till Amsterdam för att röka braj. Själva säger de att de åker för att gömma sambon på hans 50-årsdag, men det ena behöver ju inte utesluta det andra. Inte för att hon någonsin rökt något rökbart, förutom ett bloss på en cigarr under ungdomens glada dagar, men ändå, någon gång ska ju vara den första.

Jag har fått hennes fulla förtroende att, med anledning av detta, ta in posten de kommande tre dagarna. Det kommer att visa sig vara ett mindre bra val av henne då jag redan första dagen har lagt beslag på en flaska Martini och två öl när jag av en händelse snubblade in i deras barskåp, aka skafferi.
Hade velat ha Sprite att blanda ut den med, men SodaStreamern och jag hade en del meningsskiljaktigheter, så det får bli rent istället.

"Varför i hela helvete tar du av din mamma när du har så många vuxenpoäng att du kunde ha såväl middagsbjudningar som en välfylld vinkyl?" undrar ni nu.

Jamen jag vet inte.... Antar att det var ett infall av tonårsmentalitet blandat med ett hastigt påkommet alkoholsug efter en solig och kreativ dag.
Måste det vara mer komplicerat än så?

1 kommentar:

Linda sa...

Vi minns ju alla den fina häxblandningen..:) hehe! Det var tider det..;) Tentadjävulen gick bra..tror jag iaf..kändes så..får veta svaret imorn! Hoppas allt är bra med er! Kram