onsdag 10 juni 2009

Blomlåda

Jag har sedan jag flyttade hit, försökt att få min gråsvarta betongklump till balkong, till ett trivsammare ställe att vara på. Efter att ha lagt trall på golvet, fixat en hylla till örterna och satt rullgardin längs räcket, så kom jag på att det skulle vara himla trevligt med några kaprifoler på ena kortsidan.
Kaprifol och balkong kändes inte som en given kombination, så jag frågade Norrlänningen lite försiktigt om han trodde det var möjligt. "Jomenvisst", sa han, och så for vi till Bauhaus. Testosteronet låg som en tjock dimma över butiken, men det avskräckte mig inte. Vi plockade på oss några löpmetrar trallvirke och en regel, for sedan hem och började förvandlingen till någon form av blomlåda.
Och tänka sig, det blev preciiiis som jag hade föreställt mig!6 kommentarer:

Anna.P sa...

vad fint ni gör. Så duktiga såååå!!!

Cattis sa...

Riktigt snyggt !!

Karin sa...

Tack!
Jaa, det är roligt när det går lätt och smidigt.

Anonym sa...

Jättefin, precis en sådan som jag hade tänkt slänga ihop. Har tummen mitt i handen, hur gjorde du botten? Det övriga kan jag nog lista ut.

Hälsningar
Jonas

Karin sa...

Tack!
Oj, kommer inte ihåg... En ram på nåt sätt nedtill, med en bräda eller vad det heter, i mitten för att skapa stadga och att ha något att fästa i. sedan bara längsgående brädor, med lite mellanrum för att det ska komma mellan luft.
Har jag för mig. Inte mycket hjälp tror jag...

Anonym sa...

Tack för svaret :-)

Hälsningar
Jonas