onsdag 17 juni 2009

En sån där ledig dag.

Är ledig, men har trots det lämnat grabbarna på dagis. De skulle ha någon sammanslagning av midsommarfirande och avslutningsfest för 6-åringarna som slutar. Därmed är jag och Tove ensamma hemma idag. Antar att vi har vad som i folkmun kallas "kvalitetstid". Varför säger man så? Varför skulle det vara olika kvalité på olika sätt och tid att umgås? Varför inte värdesätta all tid lika högt? Från nyss plockar jag bort det ordet från mitt vokabulär, jag gillar det inte.

Vad vi ska göra?
Till att börja med ska vi ge oss ut i elljusspåret och komma på hur man går där för att inte komma vilse, något hon har lyckats med två gånger. Jag fattar inte riktigt hur man kan gå vilse i ett elljusspår, men hon kan det tydligen. Antar att det har med hennes drömmargener att göra; hon fastnar endera med näsan i backen, eller i en annan värld, och vips så har hon kommit in på en sidostig och står där i skogen utan att veta hur hon kom dit.

Sen åker vi och handlar det allra mest nödvändiga i matväg, och... det var nåt mer... Men vad? Äsch, det var nog inte så viktigt.

Jo, just det, hämtar förlovningsringarna var det ja.

5 kommentarer:

puman sa...

Jääj!!!!! Ååå...myser med er:))

Cattis sa...

Åh vad romantiskt, kan det månne bli en midsommarförlovning ?

Grattis grattis, när det nu blir :)

Kram

Anna.P sa...

Åhhh, vad roligt, gumman!!!
Jag tänker på er!!!!
KRAAAAM!!

Karin sa...

Ååh, tack så mycket!
Nope, ingen midsommarförlovning här inte... Det blir en annan dag.

Ann-Sofie sa...

Grattis! Så ovanligt att slå till till midsommar!!!!