tisdag 30 december 2008

Jag och min dongel.

Jag är inte likgiltig längre. Jag är arg. Förbannad rent av. Över en jävla dongel. (Vad är det för namn förresten?! Dongel..)
Över Tele2 och deras brist på kundservice.
Över mig själv som går på deras fula knep för att bli av med rådlösa kunder som inte fattar bättre.

Mitt modem har strulat en längre tid. Det kopplar ifrån med allt tätare intervall, och på senaste tiden hittar inte datorn tillbaka till det när man ska koppla på igen så att säga.
Idag fick jag nog, och min sambo föreslog att ringa till supporten, för vi får väl anta att de, om någon, kan något om strulande datorer och donglar som vägrar att samarbeta.

Jodå, jag ringde, och efter ungefär 115 menyval och överhoppande av diverse "jättebra erbjudanden" så svarade en flicka.
Jag beskrev mitt problem, och hon kontrade:

- Har du provat att ta ur modemet ur USB-porten och stoppat in det igen?

Mitt svar var att ja då, det har jag gjort. Åtskilliga gånger. Då kopplade hon vidare till Kalle på supporten. Kalle frågade samma sak, och fick samma svar.
Det var han inte helt nöjd med, så han anföll med:

- Har du provat att avinstallera och installera om programvaran?

Helvete. Den hade jag ju inte tänkt på.
Jag blev ställd, hittade inget bra svar, så jag svarade sanningsenligt, att det har jag inte.

- Gör det då, triumferade Kalle på supporten, lycklig över att slippa anstränga sig för ännu en kund som inte fattar bättre.

Jag la på, avinstallerade, installerade på nytt, startade om, och allt vad fan det är man ska göra, efter konstens alla regler.

Resultatet: "Wireless advice does not excist or unaviable"

Vafan, från att strula till att överhuvudtaget inte existera??!!

Ringer support igen... För att inse att Kalle och hans gäng gick hem för 10 MINUTER SEN??!! Jamen tro fan att han ville bli av med mig och vinna tid.

Jävla Kalle.
Jävla Tele2.
Jävla jag.

Update:
Manuset till inlägget gjordes på ett papper, med frustration som drivkraft, och jag har fortfarande för mycker rödvin i kroppen för att låta förnuftet komma ifatt och säga att det inte är värt att skriva ner det ytterligare en gång.

Installationen lyckades på femte försöket. Skam den som ger sig.

Inga kommentarer: