fredag 20 mars 2009

Jag är dum.Jag är så DUM!!!! Riktigt dum är jag. Skulle ju bara ha det vanliga; en Catch mini lakrits, för att stilla mitt nikotinjävlaberoende på jobbet där jag inte får röka längre.
Titta vad hon satte upp under näsan på mig; Rundade små dosor i fina mjuka färger. Jag föll direkt. Titta bara, vad fina dom är.
Det är ju för fan som att köpa en bil bara för att den är grön, inte vad det är för sort, vilken motor den har, eller vad syftet med den är. Bara färg. Och form.
Jävla snustillverkare, dom visste det. Och jag då, vart är mitt kritiska sinne när jag behöver det som mest?

Dum.

5 kommentarer:

Josefin sa...

Fan...jag hitta ditt kritiska sinne här...i byrålådan...märkligt. Jaha....mejl eller fax?

Karin sa...

Jag hittar bara katten och trasiga (katthåriga) strumpor i min byrålåda. Mejla, och skicka med lite vett och förnuft är du snäll. Bifoga det i en egen fil, annars tappar jag det.
Puss!

jennie sa...

Jag som inte ens snusar tyckte att den lila burken var finast:)
Hoppas du får en bra helg
Kram

johanna sa...

Jag varken röker eller snusar, har aldrig någonsin varit nikotinberoende, men trots detta blev jag jättesugen på att köpa en av de där burkarna häromveckan. Den som kommit på den där designen är fantastiskt duktig. Men borde hän (=han/hon) inte använda sin talang för ett bättre syfte än att få folk att nyttja en tobaksprodukt?

Helen sa...

Ja du du är inte den enda som är dum. Jag skulle köpa detta om det så smakade apa. För burkarna är ju jättefina. Skulle passa mig med en lite rosa burk som jag kan ta fram och kika på ibland. Eller va fan...får ju inte hellr röka på jobbet så där kan jag ju tom använda min lilla rosa burk.